Μάρμαρα - Γρανίτες ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ | Λαγκαδάς Θεσσαλονίκη

 

 
 

Η εταιρεία μας

 
 
 
Η οικογενειακή επιχείρηση Μάρμαρα Μουρατίδη δραστηριοποιείται στην εμπορία και επεξεργασία μαρμάρων και γρανιτών, με έτος ίδρυσης το 1949 και έδρα το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Η πολυετής εμπειρία μας, η τεχνογνωσία και η άριστη εξυπηρέτηση που παρέχουμε, μας καθιστούν νο1 επιλογή στον κλάδο.
 
 
 
Με τη χρήση μηχανημάτων CNC τελευταίας τεχνολογίας, δημιουργούμε ειδικές κατασκευές και επεξεργαζόμαστε μάρμαρα και γρανίτες από και προς όλο τον κόσμο. Έτσι, καλύπτουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία!
 
 
 
 
 
 
 
 

01

 
 
 

Ειδικές Κατασκευές

 
Ξεκινώντας από τη μελέτη του χώρου σας και την πλήρη κατανόηση των αναγκών σας, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, την παρουσίαση και την υλοποίηση ειδικών κατασκευών, υπεύθυνα και αποτελεσματικά.
 
 
 
 
 
 
 

02

 
 
 

Μάρμαρα - Γρανίτες

 
 
Στην εταιρία Μάρμαρα Μουρατίδη με έδρα το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, διαθέτουμε έμπειρους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν κάθε μορφής επεξεργασία στα μάρμαρα και τους γρανίτες σας, άμεσα και αποτελεσματικά...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

03

 
 
 

Καλλιτεχνικά - Εκκλησιαστικά Έργα

 
Με την υψηλή τεχνογνωσία του προσωπικού μας, την εμπειρία δεκαετιών αλλά και τα σύγχρονα μηχανήματα τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε, αναλαμβάνουμε κατασκευές για καλλιτεχνικά και εκκλησιαστικά έργα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 


 
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας , θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
 
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
*